top of page

menu

TROUWEN

Bij mij kun je terecht voor verschillende bruidskapsels, van klassiek tot modern. Vooraf bespreken we samen wat geschikt is bij jouw gezichtsvorm en wat de mogelijkheden zijn voor jouw haartype. Dit geldt ook voor de make-up. Uiteraard afgestemd op jouw wensen.

Neem tijdig contact op om te kijken of er nog plek is. Mocht je namelijk een afspraak willen maken, dan kan ik dit beter inplannen.

Proefkapsel & Proefmake-up

Voor een trouwdag moet er veel gepland worden. Ook voor je bruidskapsel en bruidsvisagie is het dan goed om te weten waar je rekening mee moet houden. De try-out plan ik idealiter 6 weken vooraf in. Hiervoor staat ± 2 tot 3 uur en op de trouwdag ± 2 tot 2.5 uur. Kies je enkel de bruidsmake-up of het bruidskapsel, dan is de try-out ± 1 tot 1.5 uur en op de trouwdag ± 1.5 uur. Voor bruidsgasten duurt haarstyling of visagie maximaal 0.5 uur.

 

Belangrijk: was je haar niet op de ochtend, maar op de avond voor je jouw kapsel laat doen en gebruik geen crèmespoeling!

Bruidsarrangement
€350,00
Bruidskapsel incl. try out
€225,00
Bruidsmake-up incl. try out
€225,00
Bruidskapsel
€150,00
Bruidsmake-up
€150,00

Tussen 10 km en 25 km vanaf mijn huisadres zijn er voorrijkosten van € 0,50 cent p/km. Voor langere afstanden afstanden geldt er een uurtarief van € 37,50.-

Haar & Make-up bruidsgasten *
€65,00
Haar bruidsgasten *
€40,00
Make-up bruidsgasten *
€40,00
Haar bruidsmeisje (t/m 12 jaar) *
€20,00

* Prijzen gelden alleen als ik de bruid ook verzorg. Op de pagina Visagie en Knippen & Verven vindt u de prijzen voor gelegenheidsmake-up en haarstyling.

Prijzen

Volg mij

  • Instagram van Thuiskapper Groningen

BEHIND THE SCENES

bottom of page