top of page

menu

VISAGIE

Ga je promoveren, trouwt er iemand in je vriendenkring, of heb je een fotoshoot gepland? Dan wil je er natuurlijk extra mooi uitzien! Als ervaren visagiste zorg ik dat de make-up bij jou als persoon en bij je huidskleur past. Of je nu voor een subtiele look wilt gaan of iets meer uitgesproken, ik adviseer je hier graag over.

Voor bruidsmake-up verwijs ik je graag naar de pagina Trouwen.

Visagiste op locatie

Ben je op zoek naar een visagiste in Groningen of in het noorden van het land? Voor visagie opdrachten kun je mij ook buiten werktijden inhuren en kom ik op locatie. Ik heb als make-up artist ervaring met verschillende soorten opdrachten, zoals productreclames, theaterproducties en lingerieshoots.

Inglot Cosmetics

De make-up producten waar ik mee werk zijn van het innovatie Inglot Cosmetics. Het merk onderscheidt zich door het grootste aanbod in kleuren aan te bieden en gebruikt hiervoor de nieuwste wetenschappelijke technologieën in combinatie met hoogwaardige producten. Inglot wordt onder andere gebruikt op Paris- en New York Fashion Week. De producten zijn parabenenvrij en worden niet op dieren getest. Het is tevens mogelijk de producten bij mij na te bestellen.

Dag make-up
€ 60,00
Avond make-up
€ 70,00
Dag make-up & Haar opsteken
€ 100,00
Avond make-up & Haar opsteken
€ 125,00

Tussen 10 km en 25 km vanaf mijn huisadres zijn er voorijkosten van € 0,50 cent p/km. Voor langere afstanden afstanden geldt een uurtarief van € 45,00

Haar opsteken (krullen, vlechten, half, volledig) | eerste half uur *
€ 40,00
Toeslag nepwimpers
€ 10,00
Bruikleen van haarstuk (incl. inzetten)
€ 50.00
Inhuren als visagiste: prijs in overleg

* Elk extra half uur is € 17,50 (bij lang/dik haar)

Prijzen

Volg mij

  • Instagram van Thuiskapper Groningen

BEHIND THE SCENES

bottom of page